Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

JANI MAKRADULI

 

 

 

 

Anëtar i LSDM-së. U lind në 1965 në Manastir, RM, maqedonas. Magjistër i shkencave teknike. Ka qenë deputet edhe në ish përbërjen parlamentare të Kuvendit të RM. Koordinator i GD të LSDM-së dhe anëtar i Komitetit te përzier parlamentar për bashkëpunim me Parlamentin Evropian. E flet mirë gjuhën angleze, ndërsa shërbehet me gjuhën greke dhe italiane. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: