Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KAME PETROV

 

 

 


Anëtar i LSDM-së. U lind në vitin 1950 në Veles. RM. Ka shkollim të lartë. Punoi si drejtor në Hidrosistemin “ Lisiçe”, Veles dhe si avokat. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Veles.

 
a

Na ndiqni në: