Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RISTE BISLIMOVSKI


 

 

 

Anëtar i LSDM-së dhe kryetar i OB të LSDM-së. U lind në 1949 në fsh. Rostushe, RM, maqedonas. Kreu Fakultetin Juridik. Ka qenë i punësuar në Ministrinë e Shëndetësisë dhe në Fondin për Sigurim Invalidor dhe Pensional të Maqedonisë. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: