Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SASHO DOHÇEV

 

 

 


Anëtar i LSDM-së. U lind në 1961 në Shkup, RM, maqedonas. Kreu Fakultetin e Mjekësisë – specialist  kirurg-urolog. Prej 1988 ka punuar në Klinikën për urologji pranë Qendrës Klinike në Shkup, së pari si voluntar, ndërsa prej 1990 si punëtor i rregullt. Prej 1993 u zgjodh si ndihmës-asistent i katedrës për kirurgji, ndërsa prej 1996 është urolog specialist dhe asistent i rregullt. Ka qenë shef i repartit “Sallat e Operimit”. Disa herë ka qenë në qëndrime profesionale, kongrese, simpoziume brenda dhe jashtë shtetit. E flet mirë  gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: