Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SLLAVICA GËRKOVSKA

 

 

 

Anëtare e LSDM-së. U lind në 1970 në Shkup, RM. Maqedonase. Me arsim të lartë. Asistente e re e matematikës në Institutin për matematikë pranë Fakultetit Matematiko-natyror. E flet mirë gjuhën angleze, kurse shërbehet me gjuhën ruse dhe bullgare. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: