Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

TASIM SULEJMANOSKI

 

 

 

Anëtar i LSDM-së. U lind në 1959 në Rostushe, RM. Maqedonas. Me arsim të lartë. Ka punuar në Fakultetin e Kulturës Fizike, Shkup. Ka punuar edhe në gjimnazin “Pançe Popovski” Rostushe dhe në ShFQ Gjorgji Pullevski, Rostushe prej 1985. Jeton në Rostushe.

 
a

Na ndiqni në: