Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

VANÇO GJORGIEV

 

 

 


Anëtar i LSDM-së. U lind në 1953 në Koçan, RM. Maqedonas. Ka shkollim të lartë. Punoi në SHA Delikates, Koçan. Shërbehet me gjuhën frënge dhe angleze. Jeton në Koçan.


 

 
a

Na ndiqni në: