DEPUTETËT

 

 

 

 

 

 

Muhamed Zeqiri  


Anëtar i LSDM-së. I lindur më 10.3.1979 në Shkup. Shqiptar. Ka kryer shkencat e komunikimit, Universiteti i Evropës Juglindore. 

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve nga Lindja e Afërt dhe e Mesme, kryetare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me parlamentet e vendeve nga Amerika Latine dhe nga Karaibet, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Turqisë, anëtar

 

Posta elektronike: m.zekiri@sobranie.mk

Click