Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

Tomisllav Tuntev 


Anëtare e LSDM-së. E lindur më 7.7.1967 në Ohër. Maqedonas. Doktor i shkencave teknike, Fakulteti Teknik - Manastir. 

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Mbikëqyrjen e Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Kulturë, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar (UIP), anëtar
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Japonisë, kryetar 
  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar

 

E-posta: t.tuntev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.