Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RAFET MUMINOVIQ

 

 

 

 

Anëtar i LDBM U lind në 1955 në Pejë, RFJ. Boshnjak. Ka shkollim të lartë. 16 vjet përfaqësues i "Gjeneraleksportit", Geneks, Beograd. Pronar i firmës private "Jugomagnat". E flet mirë gjuhën turke, shqipe dhe serbe. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: