Partia e Ardhmërisë Evropiane

 

 

 

 

 

 

 

Alija Kamberoski   

 

Anëtar i PAE-së. I lindur më 27.9.1966 në f. Labunishtë, Strugë. Torbesh. Inxhinier i diplomuar pyjor, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi".


Aktivitetet në Kuvend:

  • Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kosovës, anëtar

 

E-posta:a.kamberoski@sobranie.mk 

Click