Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

IVAN ANASTASOVSKI   

 

 

 

Anëtar i LSDM-së. U lind në vitin 1973 në Kumanovë, RM. Maqedonas. Doktor i shkencave. Shtat vite ka qenë i punësuar në Fakultetin për Kulturë  Fizike në Shkup, ku e kryente funksionin docent i Metodikës së edukatës fizike dhe katër vjet trajner i Klubit basketbollistik "Kumanova". Mëson gjuhën angleze. Jeton në Kumanovë.

 
a

Na ndiqni në: