Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

JORDAN MIHAJLLOVSKI

 

 

 

 

Anëtar i LSDM-së. I lindur në vitin 1948 në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë. Maqedonas. Profesor i diplomuar i filozofisë. Ka punuar si drejtor në pallatin e kulturës në Kriva Pallankë (vitet 1980-2000); themelues dhe udhëheqës i Grupit ndërkombëtar të artit figurativ ”Sh. Joakim Osmovski” ( 1987-2002). Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Kriva Pallankë.

 

 

 

 
a

Na ndiqni në: