Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

LUBISAV IVANOV- XINGO

 

 

 


U lind në vitin 1936 në fsh. Tërnovc, Kratovë, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Xehetar-gjeologjik. Drejtor i përgjithshëm i Kombinatit xehetar-gjeologjik "SILEKS” Kratovë, 40 vjet, Anëtar dhe kryetar i Partisë Socialiste të Maqedonisë (PSM). Ka përvojë vullnetare dhe politiko-profesionale, në periudhë të kontinuar prej 46 vjetësh prej të cilave 30 vjet përvojë punë si deputet në Kuvendin e Lidhjes në ish RSFJ-së, ndërsa nga pavarësimi i Republikës së Maqedonisë edhe deputet në Kuvendin e RM. Koordinator i Grupit të deputetëve të PSM-së në Kuvendin e RM. E njeh mirë gjuhën ruse, ndërsa shërbehet me gjuhën gjermane. Jeton në Kratovë.

 
a

Na ndiqni në: