Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

Stojan Milanov  

 

Anëtar i PSM-së. I lindur më 14.2.1948 në f. Topolloviq. Maqedonas. I diplomuar në FMN - Biologji.

 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, anëtar 
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentet e vendeve të Lindjes së Afërme dhe të Mesme, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për Bashkëpunim me Parlamentin e Rumanisë, anëtar
 
a

Na ndiqni në: