DEPUTETËT

 

 

 

 

 

 

 

ILIJA DIMOVSKI 
 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 10.8.1980 në Veles. Maqedonas. Jurist i diplomuar, Fakulteti Juridik, Shkup. 

Aktivitetet në Kuvend:

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar 
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, kryetar
 • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, anëtar
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së paktit veriatlantik (AP NATO), shef i Delegacionit 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, kryetare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërive të Bashkuara të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së SHBA-së, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Serbisë, anëtar


E-posta:i.dimovski@sobranie.mk

Click