Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

TRAJÇO DIMKOV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.  I lindur më 22.7.1967 në Shtip. Maqedonas. Profesor i Edukatës Fizike; Magjistër i arsimit - Menaxhment në arsimin dhe politikën e arsimit.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar
  • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtar
  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, zëvendësanëtar 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
  • Grupi parlamentar ndërpartiak për të drejtat e personave me aftësi të veçanta, zëvendëskryesues 


E-posta:t.dimkov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në: