Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GANKA SAMOILLOVSKA CVETANOVA

 

 

 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. U lind në 1968 në Shkup, RM. Maqedonase. Magjistre e shkencave. Ka punuar si docente në Fakultetin e Artit Muzikor, drejtoresh në Filharmonin e Maqedonisë dhe kryetare në OU të festivalit "Ohridsko Leto". Ka qenë ministër i Kulturës  në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë, kryetare në Komisionin  nacional të UNESKO, kryetare e organizatës ndërqeveritare  panevropiane për arte audiovizuele "Eureka-audiovizuele". Flet mirë anglisht, shërbehet me frëngjishten, mëson gjuhën italiane. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: