Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GJORGE PALLOSHKOVSKI

 

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në 1948. Maqedonas. Ka kryer shkollim të lartë bujqësor. Ka punuar si referent në Drejtorinë për të ardhura publike,  ishte referent në NJR të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së  ujërave, shef i seksionit doganor - Strumicë dhe në Drejtorin doganore në  Shkup. Kryetar i OK të VMRO-DPMNE-së së Strumicës. Jeton në Novo Sellë.

 
a

Na ndiqni në: