Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ILIJA KITANOSKI

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në vitin 1959 në Kërçovë. RM. Ka arsim të lartë. Ka qenë Kryetar i Komunës së Kërçovës prej 1990-1996, drejtor i përgjithshëm i NPU "Ekonomia e ujërave në RM" prej 1998-2000, drejtor i përgjithshëm "NP për hapësirë banesore dhe afariste të RM". Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Kërçovë.

 
a

Na ndiqni në: