Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ILIJA SËRBINOVSKI

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në vitin 1952 në fsh. Cerovo, Demir Hisarit.  RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Bujqësisë. Ka qenë kryeshef i NJR -Manastir pranë Ministrisë së Bujqësisë, ekonomisë së ujërave dhe pylltarisë, punoi si inxhinier i agronomisë në KBI "Pellagonia". Anëtar i KQ të VMRO-DPMNE-së. Jeton në Manastir.

 

 
a

Na ndiqni në: