Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

LUBE BOSHKOSKI

 

 

 


Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në 1960 në Tetovë, RM. Maqedonas. Ka shkollim të lartë. Punoi si praktikant gjyqësor, referent në Fondin pensional dhe invalidor, zëvendës-drejtor në shtëpinë e shëndetësisë, biznesmen privat, zëvendës-drejtor i DBK-së, sekretar shtetëror në MPB, ministri i Punëve të Brendshme. Shërbehet me gjuhën italiane dhe gjermane. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: