Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NIKOLLA GRUEVSKI

 

 

 


Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në 1970 në Shkup, RM. Maqedonas. Ka shkollim të lartë. Ka qenë drejtor për letra me vlerë dhe likuidim në "Ballkanska Banka". Ka qenë ministër i Tregtisë (1999) ndërsa në periudhën 1999-2002, ministër i Financave  në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë; Anëtar i Komisionit për letra me vlerë (1999-2000); kryetar i Komisionit për letra me vlerë (2000-2002). E flet mirë gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 

 
a

Na ndiqni në: