Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SASHKO KEDEV

 

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. U lind në 1962 në Shtip, RM. Maqedonas. Doktor  i shkencave të mjekësisë. Mjek specialist–kardiolog. Docent i Fakultetit të Mjekësisë, kardiolog intervent i certifikuar evropian, kardiolog i certifikuar intervent në SHBA. E njeh mirë gjuhën angleze dhe italiane. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: