Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

BLLAZHE STOJANOSKI

 

 

 


Anëtar i VMRO-PN. U lind në 1966 në Prilep, RM. Ka kryer Fakultetin e Drejtësisë. Ka punuar si udhëheqës i sektorit juridik në "Solidarnost", dhe në shërbimin juridik të Komunës së Prilepit, drejtor i SHA ”ESM”- dega në Prilep. Jeton në Prilep.

 
a

Na ndiqni në: