Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ÇEDOMIR KRALEVSKI

 

 

 

Anëtar i VMRO-PP. U lind më 1956 në Kumanovë, RM.  Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Drejtësisë me provimin e jurisprudencës. Ka punuar në Drejtorinë për të ardhura publike, në P.P. "Juris" dhe si avokat në Kumanovë. Ishte deputet dhe koordinator i Grupit të deputetëve të VMRO-DPMNE-së në përbërjen e mëparshme parlamentare. Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Kumanovë.

 
a

Na ndiqni në: