Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GJORGJI TRENDAFILLOV

 

 

 

 

U lind në 1970 në Veles. Në 1993 diplomoi për filozofi në Institutin e filozofisë  pranë Universitetit "Shën Cirili dhe Metodi" Shkup.

  • Në 2005 zëdhënës  i VMRO-PP;
  • Në 2004 deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë;
  • Në 2001-2002 zëdhënës i VMRO-së;
  • Në 1999-2001 zëdhënës i Ministrisë së Mbrojtjes;
  • Në 1990 anëtar i VMRO-së.
 
a

Na ndiqni në: