Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RISTO PEJOSKI

 

 

 

 

Anëtar i VMRO-NP-së. U lind në 1949 në Manastir, RM-së. Maqedonas. Ka  kryer shkollim të lartë. Punoi si mjek i mjekësisë së përgjithshme, pastaj specialist i urologjisë dhe kirurgjisë së përgjithshme. Jeton në Veles.

 

 
a

Na ndiqni në: