Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SLLOBODAN ÇASHULE

 

 

 

 

U lind në 1945 në Shkup, RM-së. Maqedonas. Filolog. Ka qenë ministër i Punëve të Jashtme, këshilltar republikan, drejtor i NIP "Nova Makedonija" dhe kryeredaktor i "Makedonsko Radio". Kolumnist dhe redaktor i “Dnevnik”, korrespodent prej Amerikës Latine të UPI dhe Tanjug, redaktor i TV Shkup, themelues i TV Shkupit. E flet mirë gjuhën angleze, spanjishten, portugalishten, frëngjishten dhe italishten. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: