Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ZHARKO KARAXHOSKI

 

 

 

 

Anëtar i VMRO-PP. U lind në 1962 në Prilep, RM. Maqedonas. Ka kryer  Fakultetin Juridik me provimin e dhënë të jurisprudencës. Punoi si referent juridik dhe udhëheqës i sektorit të përgjithshëm, nga 1995–1998 si avokat. Ka qenë deputet në përbërjen e mëparshme të Kuvendit. Jeton në Prilep.

 
a

Na ndiqni në: