Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Драган Цуклев

 

 


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 17.8.1973 година во Гевгелија. Македонец. Дипломиран економист.

Активности во Собранието:

  • Комисија за економски прашања, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член


Е-пошта: d.cuklev@sobranie.mk