Sluzba na Sobranieto
 
Служба на Собранието


 

 

Владо Мисајловски

 

 

 

Роден на 21.1.1985 година. Македонец. Факултет за општествени науки – Дипломатија и меѓународна политика, дипломиран дипломат- политиколог. Познавање на англиски јазик. Претходно работно искуство помлад соработник во Кабинетот на претседателот на Собрание на РМ.