Средби пратеници

Петок, 23 јуни 2017 година

Средба на пратеникот Груби со словенечкиот амбасадор Јазбец

Пратеникот Груби и евроамбасадорот Јазбец разговараа околу актуелните политички случувања во земјата, работата на Собранието, како и за активностите на Комисијата за европски прашања во врска со усвојувањето на предвидените реформи од страна на Европската комисија.

повеќе...

Четврток, 22 јуни 2017 година

Пратеникот Груби се сретна со евроамбасадорот Жбогар

Пратеникот Груби и евроамбасадорот Жбогар разговараа околу реформските предизвици за Македонија во согласност со очекувањата на Брисел, ЕУ и НАТО, предизвиците на Комисијата за европски прашања во врска со амбициозната динамика на новата реформска агенда заедно со посветеноста за интеграција на земјата во НАТОи ЕУ.повеќе...

  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  •