Aktivitete

E mërkurë, 10 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Shqipërisë Fatos Reka

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë, z. Fatos Reka, i cili ia uroi zgjedhjen kryetar i Kuvendit, si hap shumë i rëndësishëm në stabilizimin e gjendjeve politike në Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E hënë, 8 maj 2017

Takime të veçanta të kryetarit Xhaferi me ambasadorin amerikan dhe francez

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim zyrtar me ambasadorin e SHBA-së në Republikën e Maqedonisë, z. Xhes Bejli, i cili ia uroi përzemërsisht zgjedhjen si kryetar i Kuvendit, si hap i parë dhe tejet i rëndësishëm në konsolidimin dhe stabilizimin e situatës politike në Republikën e Maqedonisë.  Njëkohësisht theksoi se për realizimin e këtij qëllimi Ambasada e SHBA-së punon bashkërisht në mënyrë të koordinuar me Delegacionin e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë, sepse aktivitetet që do të vijojnë janë me rëndësi shumë të madhe. 

më shumë...

E premte, 5 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me znj. Karen Pirs

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim pune me znj. Karen Pirs, drejtoreshë politike në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe. 

më shumë...

E premte,5 maj 2017

KRYETARI I KUVENDIT TALAT XHAFERI REALIZOI TAKIM PUNE ME PËRFAQËSUESIT E LARTË TË BE

Në kuadër të vizitës së tij të punës, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim pune me znj. Federika Mogerini, përfaqësuese e lartë e punëve të jashtme dhe e politikës së sigurisë të Bashkimit Evropian, Johanes Han, Komisar për politikë të mirë fqinjësore dhe zgjerim i Komisionit Evropian dhe me deputetët në Parlamentin Evropian Ivo Vajgëll, Eduard Kukan, Alojz Peterle dhe Knut Flekenshtajn. 

më shumë...

E mërkurë, 3 maj 2017

KRYETARI I KUVENDIT, Z.TALAT XHAFERI E PRANOI EUROAMBASADORIN ZHBOGAR

Në takimin Ambasadori Zhbogar edhe njëherë ia uroi zgjedhjen z. Talat Xhaferi duke theksuar se me këtë Kuvendi dhe Republika e Maqedonisë vazhdojnë me procesin e integrimit në strukturat euroatlantike. 

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 82
  • 83
  • 84
  •                                                                                      
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.