Aktivitete

E premte, 30 korrik 2021

Takim i Kryetarit Xhaferi me Kristijan Sagarc

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, u takua me eurodeputetin Kristijan Sagarc, raportues në hije për Maqedoninë e Veriut nga Partitë Popullore Evropiane në Parlamentin Evropian, i cili është në vizitë pune dyditëshe në vend.

më shumë...

E premte, 30 korrik 2021

Brifing i rregullt i Kryetarit Xhaferi me përfaqësuesit e mediumeve

Në brifingun e sotëm të rregullt mujor me përfaqësuesit е mediumeve, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, i  informoi të pranishmit se më 6 gusht do e nënshkruajë Vendimin për shpalljen e zgjedhjeve lokale, në përputhje me afatet në rregullativën ligjore dhe se zgjedhjet do të mbahen më 17 tetor. 

më shumë...

E premte, 30 korrik 2021

Takim i Kryetarit Xhaferi me znj. Gërvalla Shvarc                                           

Në takimin e sotëm të Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, me zëvendëskryeministren e dytë dhe ministre e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, znj. Donika Gërvalla Shvarc, u shkëmbyen më shumë mendime dhe qëndrime fokusi i të cilëve kishte të bëjë me vendosjen dhe intensifikimin e marrëdhënieve të ndërsjella politike dhe ekonomike ndërmjet dy vendeve.

më shumë...

E enjte, 29 korrik 2021

Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive e shënoi 20-vjetorin e Marrëveshjes Kornizë të Ohrit

Me rastin e shënimit të 20-vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, Komiteti për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive mbajti Mbledhjen e Gjashtë në mënyrë solemne.

më shumë...

E enjte, 29 korrik 2021

Fjalimi i Kryetarit Xhaferi në Seancën solemne të Komitetit për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive me rastin e shënimit të 20 vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit

Më vjen mirë që sot edhe Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë seancë solemne të Komitetit për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, si trup konkret që lindi pas Marrëveshjes kornizë të Ohrit, i themeluar nga Kuvendi, me kompetenca të përcaktuara në përputhje me Amendamentin XII të Kushtetutës dhe Ligjit për Komitetin për Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, që natyrisht i jep të drejtë të inkuadrohet, është pjesë e shënimit shumëditor të 20 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjes kornizë të Ohrit ose Marrëveshjes së paqes, siç e quajmë me të drejtë. 

më shumë...

E enjte,29 korrik 2021

Takimi i Kryetarit Xhaferi me SH.T. Hironori Savada 

Në takimin e sotëm me ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Japonisë Sh. T. Hironori Savada, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, i uroi mandat të suksesshëm ambasadorit në vendin tonë dhe shprehu kënaqësi për bashkëpunimin e deritanishëm me ambasadoren paraprake dhe njëherazi rezidente e Mbretërisë së Japonisë. Sh. S. Keiko Haneda.

më shumë...

E martë, 27 korrik 2021

Takim pune i komisionit për Kulturë

Me iniciativën e drejtoreshës së Muzeut të Luftës së Maqedonisë për Pavarësi, Daniela Nikollova, sot anëtarët e Komisionit për Kulturë realizuan takim pune në hapësirat e Muzeut.

më shumë...

E hënë, 26 korrik 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga nënkryetari Goran Misovski, në përbërje Daniella Nikollova, Beti Stamenkoska-Trajkoska dhe Bedri Fazli, me rastin e 58 vjetorit nga tërmeti katastrofik në Shkup, sot vendosën kurorë me lule të freskëta në Varrezat e Qytetit "Butel".

më shumë...

E hënë, 26 korrik 2021

Takimi i Kryetarit Xhaferi me z. Benedeto Della Vedova

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, realizoi takim me z. Benedeto Della Vedova, zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar i  Republikës Italiane, i cili qëndron në vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

E mërkurë, 21 korrik 2021

Pjesëmarrje e Kryetarit Xhaferi në Diskutimin “Refleksion 2030”

Sot Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, mori pjesë në diskutimin për Strategjinë e politikës së jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut “Refleksioni 2030”.   

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 28
  •                              
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.