Aktivitete

E hënë, 26 prill 2021

Grupet e miqësisë i thellojnë marrëdhëniet midis vendeve

Grupi Parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, sot, realizoi takim me ambasadoren kroate, SH.S. Nives Tiganj.

më shumë...

E hënë, 26 prill 2021

VIDEO-TAKIMI I ANËTARËVE TË GRUPEVE MENAXHUESE TË KUVENDIT DHE RIKSDAGUT TË SUEDISË 

Në takim morën pjesë kryetari i Grupit menaxhues dhe nënkryetari i Kuvendit, z. Fadil Zendeli, si dhe anëtarët z. Martin Kostovski, znj. Maja Moraçanin, znj. Gordana Siljanovska-Davkova, z. Aleksandar Veljanovski, znj. Arta Bilalli Zendeli, znj. Arbana Pasholi dhe z. Halil  Snopçe.

më shumë...

E premte, 23 prill 2021 

Edhe deputetët me vaksinë për imunitet kolektiv 

Të nderuar,Ashtu siç ishte paralajmëruar, deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, përfshirë këtu edhe Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, sot u vaksinuan me vaksinën që ishte në dispozicion, respektivisht me “Sputnik”.

më shumë...

E premte, 23 prill 2021

GPNP për personat LGBTI kundër gjuhës së urrejtjes pas transmetimit të emisionit "Rrëfimi im" në RTVM

Grupi Parlamentar Ndërpartiak për Avancimin e të Drejtave të Personave LGBTI e dënon gjuhën e urrejtjes homofobe dhe transfobike që u shfaq në publik pas emisionit "Rrëfimi im" në RTVM. Gjuha e urrejtjes kundër personave LGBTI e cenon dinjitetin e tyre, krijon mjedis të frikshëm dhe armiqësor, i pamundëson të jetojnë të lirë dhe pa paragjykime, dhe shpesh mund të kontribuojë drejtpërdrejt në rritjen e dhunës dhe veprave të urrejtjes të motivuara nga orientimi seksual ose identiteti gjinor i viktimave. 

më shumë...

E mërkurë, 21 prill 2021

Video-konferencë e Komitetit Parlamentar për Kulturë pranë DP-IEQ

Në kuadër të video konferencës së Komitetit Parlamentar për Kulturë pranë Dimensionit Parlamentar të Iniciativës së Evropës Qendrore (DP-IEQ), e cila u mbajt në Budapest, Republika e Hungarisë, që është edhe kryesues i këtij Komiteti, morën pjesë edhe deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Rashella Mizrahi në cilësinë e shefes së Delegacionit dhe Kastriot Rexhepi, anëtar i Delegacionit.

më shumë...

E martë, 20 prill 2021

Mbledhja e Pesëmbëdhjetë e Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri

Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Mbledhjen e Pesëmbëdhjetë, si trup punues amë i shqyrtoi:

më shumë...

E martë, 20 prill 2021

Video takim i Kryetarit Xhaferi me Bergman dhe Broz

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi, realizoi video takim me raportuesit nga Kongresi i Pushteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës për Demokraci Lokale në Maqedoninë e Veriut, z. Harold Bergman nga Holanda dhe z. Zdenek Broz nga Republika e Çekisë. Në takim ishte e pranishme edhe kryetarja e Komisionit të Pushtetit Lokal, znj. Ane Llashkoska.   

më shumë...

E martë, 20 prill 2021

Video-takimi Milloshoski - Fasino

Në takim u diskutua për shumë çështje aktuale me të cilat përballet vendi, të tilla si situata me pandeminë Kovid-19, roli i opozitës në Kuvend dhe perspektiva euroatlantike e vendit.

më shumë...

E premte, 16 prill 2021

Takim pune për të përmirësuar situatën e femrave në mjediset rurale

Kryetarja e Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve dhe kryetarja e Klubit të Deputeteve, Gordana Siljanovska-Davkova dhe Lolita Ristova, si dhe deputetet nga të dyja trupat parlamentare, sot realizuan takim pune me Federatën Nacionale të Fermereve (FNF).

më shumë...

E enjte, 15 prill 2021

Pjesëmarrja e deputetit Pavle Trajanov në mbledhjen e Komisionit për Drejtësi, Punë të Brendshme dhe Bashkëpunim të Sigurisë së AP-së së PBEJL-së

Deputeti Pavle Trajanov, anëtar i Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Asamblenë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (AP PBEJL), mori pjesë në mbledhjen e Komisionit për Drejtësi, Punë të Brendshme dhe Bashkëpunim të Sigurisë të AP-së së PBEJL-së, që u mbajt sot në formatin virtual, të organizuar nga Kuvendi i Madh Nacional Turk.

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 20
  •                      
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.