Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република 


Претседател: ЦВЕТАНКА ГАШОСКА   
 
          Членови: ЈАНАЌЕ ВИТАНОВСКИ 
                             ЕФТИМ МАНЕВ 
                             ГЗИМ ОСТРЕНИ 
                             ЗУДИ ЏЕЛИЛИ  
                             БОРКО АНГЕЛКОВСКИ