СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ Н...

28.09.2023
На маргините на Европската конференција на претседатели на парламенти, претседателот на Собранието ...
Прочитај повеќе

Септемвриски брифинг на претседателот Џафери со с...

26.09.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денеска го одржа редовни...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО Н.Е. ВАЛИД БИН ...

20.09.2023
На денешната средба со министерот за правда на Кралството Саудиска Арабија, Н.Е. Валид бин Мухамед ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД Д...

19.09.2023
На денешната средба со претседателот на Комисијата за европски прашања од данскиот Парламент, Нилс ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО НОВОИМЕНУВАНИОТ...

15.09.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери се сретна со новоименуван...
Прочитај повеќе

РОТ: ПОЛИТИЧКИТЕ КОМПРОМИСИ СЕ НЕОПХОДНИ ЗА ЗДРАВ...

12.09.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес оствари средба со ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО ДЕЛЕГАЦИЈА ОД К...

11.09.2023
Денес Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, се сретна со члено...
Прочитај повеќе

САРАЦИН: ДА НЕ СЕ ПОТЦЕНУВА ВРЕМЕНСКИОТ ПЕРИОД ЗА...

11.09.2023
Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, денес оствари средба со ...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО НОВОИМЕНУВАНИОТ...

07.09.2023
Денес, претседателот на Собранието Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот словенечки амбас...
Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ЏАФЕРИ СО МИНИСТЕРОТ ДУКА...

28.07.2023
Претседателот Џафери, на денешната средба со министерот за администрација на Црна Гора, Мараш Дукај...
Прочитај повеќе
 

Постари активности ПСРМ

Click