Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија 


Претседател: МИХАЈЛО ГЕОРГИЕВСКИ  
 
          Членови: ЦВЕТЛЕ ЈАНЕСКА  
                            ВЛАДО ПАУНКОВ  
                            МАРЈАН ЃОРЧЕВ  
                            АБДИЛАЌИМ АДЕМИ  
                            ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА  
                            ЏЕВДЕТ НАСУФИ