Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора 


Претседател: ВИТАНОВ ЗОРАН   
 
          Членови: ПЕТРЕСКИ ЗОРАН  
                            СТОЈАНОВ РИСТО  
                            АЈДИНИ НАСЕР 
                            ЈАКУПИ ЗИМРЕТЕ 
                            РАХИЌ ЕСАД 
                            ИВАНОВА ЦВЕТАНКА