Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

ПретседателМЕНДУХ ТАЧИ 

          ЧленовиЦЕНА МАТЕВСКА 
                            ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА 
                            КОСАНА НИКОЛИЌ МАЗНЕВА  
                            ГОРАН СУГАРЕСКИ  
                            ЃОРЃИ ОРОВЧАНЕЦ 
                            ФЕМИ ЈОНУЗИ