Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Среда, 27 декември 2017 година

Претседателот Џафери подари новогодишни пакетчиња

Претседателот на Собранието на Република Македонија г. Талат Џафери, денеска им подари новогодишни пакетчиња на учениците во посебното основно училиште - „Иднина“ и на децата на Универзитетската клиника за детски болести, Оддел Онкологија.

Насмевките и дружбата со овие прекрасни деца нè потсетија уште еднаш дека споделувањето на радост, добра мисла и подадената рака треба да е секојдневна водилка за секој човек без разлика на професијата и возраста.