Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Понеделник, 25 декември 2017 година

Свечена изјава на новоизбраниот државен јавен обвинител

Новоизбраниот државен јавен обвинител, г. Љубомир Јовески, денеска даде свечена изјава пред претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери.