Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Петок, 29 декември 2017 година

Традиционална новогодишна средба

 

Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери одржa традиционална новогодишна средба со пратениците и вработените во Собранието на Република Македонија.