Соопштенија

Петок, 6 септември 2019 година

ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДРЖАВНАТА НАГРАДА „8 СЕПТЕМВРИ“

На 8 септември 2019 година (недела), во Кристалната сала на Собранието на Република Македонија, во 11:00 часот, Одборот за доделување на државната награда „8 Септември“ ќе врачи награди од областа на спортот за 2019 година, кои се доделуваат на спортисти, тренери и спортски работници.