Соопштенија

Петок, 3 мај 2019 година

ПОЛОЖУВАЊЕ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод 116 години од смртта на Гоце Делчев, Делегација на Собранието на Република Северна Македонија, предводена од г. Горан Мисовски, потпретседател на Собранието на Република Северна Македонија, во состав: Снежана Калевска,  Јулијана Николова, Илија Николовски, Бранко Манојловски, Весна Дамчевска Илиевска, Елизабета Канчевска-Милевска на 4 мај 2019 година (сабота), во 10,00 часот ќе положи свежо цвеќе, на гробот на Гоце  Делчев, црква “Свети Спас“.