Соопштенија

Петок, 6 септември 2019 година

ПОЛОЖУВАЊЕ ВЕНЦИ СВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод одбележувањето на 28 години од независноста на Република Северна Македонија, собраниска делегација, составена од пратениците Илија Николовски, Јулиана Николова, Весна Дамческа-Илиевска и Зеќир Рамчиловиќ, на 8 септември 2019 година, во 10:15 часот, ќе положи венци свежо цвеќе на вечните почивалишта на поранешните претседатели Киро Глигоров и Борис Трајковски на гробиштата Бутел.