Демократска партија на Албанците 

 

 

 

 

 

МЕНДУХ ТАЧИ


Член на ДПА. Роден на 3.3.1965 во Тетово. Албанец. Има завршено Факултет за стоматологија, Приштински универзитет.

 

Е-пошта: M.Taci@sobranie.mk

Click