Активности на Парламентарен институт

29 септември 2017 година

ОТВОРЕН ДЕН ВО СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Последниот петок во месец септември, на 29.09.2017 година, се одржа Отворен ден за посета на Собранието на Република Македонија. Ова претставуваше можност 206 пријавени посетители, организирани во шест групи, да ги разгледаат најрепрезентативните простории во зградата на законодавниот дом, како значајно обележје на македонската државност.

  • Граѓаните кои се заинтересирани за посета на Собранието, потребно е најдоцна пет работни дена пред посетата, да се пријават на тел. 02 3 182 227 или на  e mail: s.stamenkovska@sobranie.mk