Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

 

Претседател: НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ
Членови: 1. ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ
2. ФЕРИД МУХИЌ
3. ГОРАН МИЛЕВСКИ 
4. ЖАКЛИНА ПЕШЕВСКА
5. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА
6. ДРАГАН ЦУКЛЕВ
7. АРТАН ГРУБИ